Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD la europarlamentarele de anul viitor

Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD în alegerile europarlamentare de anul viitor, a anunţat joi, la Arad, Simona Man, preşedintele partidului.

„‘Dl. Dan Diaconescu va candida în mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în anul viitor. Voi candida atât eu la aceste alegeri, cât şi dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimărilor, vom obţine un procent de circa 20% din mandatele alocate României’, a spus Simona Man.

Privitor la prezenţa sa în Arad, Simona Man a explicat că efectuează în această perioadă vizite de lucru în filialele judeţene, în vederea evaluării atât a activităţii aleşilor locali ai partidului, cât şi a organizaţiilor locale şi judeţene.

„În general suntem mulţumiţi de activitatea reprezentanţilor noştri în administraţiile publice locale, mai ales că, practic, noi am pornit de la zero. Totuşi, sunt unele judeţe unde reprezentanţii noştri nu prea sunt lăsaţi să facă treabă, nici măcar cea prevăzută în fişa postului ce le-a fost încredinţată’, a declarat preşedintele PP-DD.

În acest sens, Simona Man a arătat că deşi i-a fost încredinţată spre coordonare circa 80% din organigramă şi, bineînţeles, activităţile Consiliului Judeţean Arad, preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al administraţiei judeţene, nu este lăsat să facă mai nimic de către preşedintele CJ Arad, democrat-liberalul Nicolae Ioţcu, adică tocmai cel care i-a încredinţat aceste sarcini.

În altă ordine de idei, Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, a afirmat că spre surprinderea şi nedumerirea sa, activitatea sa şi a preşedintelui partidului, Simona Man, a fost monitorizată de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad pe tot parcursul zilelor cât s-au aflat la Arad, acest lucru fiindu-i comunicat de către „surse credibile din proximitatea celor de la DGA”.

„Nu cred că sarcina DGA este monitorizarea noastră şi a activităţilor noastre specifice de partid”, a spus Liviu Neagu, care a adăugat că aşteaptă explicaţii publice din partea celor care au efectuat monitorizarea.

Alături de Simona Man şi Liviu Neagu, la conferinţa de presă au mai participat deputatul Ştefan Dalcă, vicepreşedintele CJ Arad, Remus Guţu, şi viceprimarul municipiului Arad, Cătălin Ţiţirigă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.