EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Justin Bieber vrea să cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson

0

Justin Bieber intenţionează să cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson. Potrivit Sunday People, cântăreţul ar vrea să ducă acolo o viaţă liniştită, departe de Los Angeles.

Vedeta pop de 19 ani locuieşte în prezent într-o vilă de 6,2 milioane de dolari din Calabasas (California), dar se gândeşte să stea ceva mai departe de Los Angeles. Imensa proprietate a regelui muzicii pop din orăşelul californian Los Olivos a rămas neîngrijită de când a plecat de acolo Michael Jackson, în 2008, cu un an înainte să moară. Justin Bieber este nerăbdător să o cumpere şi a trimis agenţi imobiliari să o viziteze. „Neverland este de vânzare, iar lui Justin i-ar plăcea mult să locuiască acolo”, a declarat o sursă în Sunday People. „Michael Jackson este idolul lui. Singura problemă este că, fiind abandonată, proprietatea este neîngrijită şi vor fi necesare lucrări de amploare”, a adăugat sursa.

Justin Bieber a fost implicat în acest an în câteva scandaluri, fiind acuzat de exces de viteză, că a scuipat în faţă un vecin şi că nu a stat deoparte când a fost vorba de certuri. „Justin a fost implicat în multe probleme în ultimul timp, aşa încât cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este să plece din centrul L.A. şi să ducă o viaţă mai liniştită”, mai spune sursa.

„Echipa lui este cu adevărat îngrijorată şi ar vrea ca el să se liniştească şi să fie mulţumit. A găsit soluţia ideală, aceea de a se stabili la o fermă aflată la câteva ore de oraş, unde nu va fi hărţuit”, a încheiat sursa în Sunday People.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.