Corina Creţu spune că va apela la justiţie pentru a stopa minciunile fostului şef al serviciilor de informaţii, Pacepa

Europarlamentarul PSD, Corina Creţu, reacţionează şi spune că va apela la justiţie pentru a stopa ”minciunile” pe care fostul şef al serviciilor de informaţii române, Mihai Pacepa, le-a făcut la adresa sa.

”Văd că arşiţa verii generează tulburări grave şi îi predispune pe unii la fantasmagorii tabloido-conspiraţioniste, care n-ar inspira nici măcar scenarii (neverosimile) de filme proaste. Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni, chiar dacă nu aş vrea să îi dau autorului acestor inepţii nici un fel de atenţie”, scrie Corina Creţu pe un site de socializare.

Pacepa spune, într-un articol apărut pe un site din SUA, că el crede că Powell a picat în cursa Corinei Creţu, ”o sexy spioană”, cu care se presupune că ar fi avut o relaţie lungă de iubire, pe care fostul secretar de stat american o neagă.

„Din păcate, am aflat de curând că un mare patriot american şi un om onorabil, stimatul general cu patru stele Colin Powell, ar fi căzut victima unei capcane de spionaj. Nu ştim cu precizie când a început această legătură şi cât de intimă a devenit, Powell negând aventura. Există totuşi câteva informaţii despre cealaltă parte implicată în această relaţie, care sugerează că a fost turnată în matriţa KGB-ului”, scrie Pacepa, potrivit Evenimentul Zilei.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.