Disponibilizaţii societăţilor de termoficare află miercuri dacă sunt bani pentru plăţile suplimentare, precizează Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că, până miercuri, la şedinţa de Guvern, va avea un răspuns în ceea ce priveşte asigurarea fondurilor pentru plăţile suplimentare în cazul disponibilizaţilor de la Termica Suceava, dar şi de la celelalte CET-uri din ţară aflate în situaţii similare.

”Am discutat cu sindicaliştii de la Termica (…) Până miercuri le dau un răspuns. Sper să fie cel bun (…) N-avem în acest moment resursele în buget. N-au fost prevăzute, însă până miercuri sper să fac analiza, pentru că nu e vorba doar de Termica de la Suceava. E vorba de încă câteva unităţi din ţară şi nu le putem trata discreţionar (…) trebuie să am analiza cu toate celelalte CET-uri şi cu implicaţia bugetară (…) Fac tot ce pot să le dau răspuns pozitiv pentru că au dreptate”, a spus Ponta.

Salariaţii disponibilizaţi de la Termica Suceava au protestat de mai multe ori în ultima perioadă, nemulţumiţi de faptul că nu au primit salarii compensatorii dar nici venitul de completare la ajutorul de şomaj.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.