Operaţie reuşită, pacientul mort. Ţiganii au rămas fără rege!

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.

Florin Cioabă a suferit un infarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind în stare gravă mai multe zile.

Cioabă a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi, unde medicii i-au montat, vineri seară, un dispozitiv de asistare circulatorie.

Nora autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, Sighişoara Cioabă, a declarat vineri, 17 august 2013, că socrul său a fost mutat la un alt spital şi că ”situaţia e gravă”.

”L-am transferat la alt spital. (…) Situaţia e gravă”, a mărturisit Sighişoara Cioabă.

Medicul cardiolog Şerban Brădişteanu s-a deplasat la începutul săptămânii în Turcia pentru a-l consulta pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, internat într-un spital din Antalya după ce a suferit un preinfarct, în timp ce se afla în vacanţă.

Brădişteanu a declarat joi presei, la întoarcerea în ţară, că Florin Cioabă era într-o stare hemodinamică destul de proastă, însă era foarte bine îngrijit din punct de vedere medical, cu toate aparatele disponibile care să-l menţină într-o stare cât mai bună.

„A avut un stop cardiac care a fost resuscitat, a urmat intubarea şi pentru menţinerea în viaţă s-au administrat barbiturice, respectiv sedative, ca să suporte aparatele. Medicul de gardă era acolo cu un anestezist, deci din punct de vedere medical era foarte, foarte bine îngrijit”, a precizat Şerban Brădişteanu. (Agerpres.ro)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.