EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Declaraţie comună de cooperare între ministerele de justiţie din România şi Japonia, semnată la Bucureşti

0

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi omologul său nipon, Sadakazu Tanigaki, au semnat luni o Declaraţie comună de cooperare între cele două ministere.

Potrivit unui comunicat al MJ transmis luni , Robert Cazanciuc a primit, luni, la sediul ministerului, vizita unei delegaţii din Japonia, conduse de Sadakazu Tanigaki, ministrul nipon al justiţiei.

„În istoria relaţiilor bilaterale, în domeniul justiţiei, este prima vizită a unui ministru nipon, care se înscrie în cadrul politicii generale a celor două ţări de a intensifica cooperarea în arii de interes reciproc. Temele de discuţie abordate au fost: organizarea şi reforma sistemului judiciar, administrarea penitenciarelor, precum şi organizarea sistemului de probaţiune în România”, se arată în comunicat.

Prezenţa în România a delegaţiei nipone a constituit un prilej pentru semnarea de către cei doi miniştri a unei Declaraţii comune de cooperare.

În cadrul vizitei, delegaţia va avea o întâlnire şi la Ministerul Afacerilor Externe, iar programul va mai cuprinde vizitarea a două penitenciare şi a unui atelier de muncă în folosul comunităţii.

Vizita delegaţiei nipone în România se înscrie în cadrul unui turneu european, care va mai cuprinde şi Republica Franceză.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.