EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg a fost spartă, pentru a-i arăta cât de vulnerabilă este

1

Un informatician palestinian a descoperit o vulnerabilitate în Facebook ce permite postarea de mesaje pe peretele utilizatorilor reţelei de socializare, chiar dacă aceştia nu figurează pe lista de ‘prieteni’. După ce Departamentul de securitate tehnică al Facebook nu a dat nicio importanţă sesizării sale, el a făcut o demonstraţie în acest sens chiar pe pagina personală a lui Mark Zuckerberg, fondatorul acestei reţele de socializare, relatează Vesti-24.

Astfel, vulnerabilitatea detectată de expertul în informatică Khalil Shrateh este un fel de ‘vis al spammer-ilor’, pentru o astfel de oportunitate distribuitorii de publicitate nesolicitată ar fi dispuşi să plătească milioane de dolari.

El a contactat Departamentul de securitate tehnică al Facebook, căruia i-a furnizat detalii cu privire la respectiva vulnerabilitate.

Cu toate acestea, el fie nu a fost crezut sau, pur şi simplu, cei de la Facebook nu au dorit să-i achite ‘premiul’ în bani (500 de dolari şi mai mult), promis tuturor celor care detectează ‘găuri’ în reţea.

‘Acesta nu este un virus’, i-a răspuns expertului palestinian un angajat al Departamentului tehnic al Facebook, care se pare că nu a înţeles prea bine ceea ce i-a scris într-o engleză aproximativă programatorul din Orientul Mijlociu.

Întrucât comunicarea cu subordonatul lui Zuckerberg nu a dus la vreun rezultat, informaticianul palestinian a decis să încerce să ajungă la fondatorul şi CEO-ul Facebook, postând un mesaj despre vulnerabilitatea descoperită direct pe ‘peretele’ pe care pot posta mesaje numai cei înregistraţi ca ‘prieteni’.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. WOW spune

    SE PARE CA MAI EXISTA SI ALTI „TATICI” IN ALE INFORMATICII PRIN LUME, NU NUMAI LA N./S-A

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.