EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Cătălin Predoiu susţine că PDL a intrat într-un ritm alert de reconstrucţie şi modernizare

0

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, la Arad, că PDL a intrat într-un ritm alert de reconstrucţie, modernizare şi intensificare a opoziţiei faţă de guvernarea USL.

”Se fac eforturi pentru a construi o alternativă la USL. Dorim ca PDL să se transforme într-o forţă politică puternică şi să se repornească economia ţării”, a declarat Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu activul PDL Arad.

Potrivit acestuia, PDL a reuşit să oprească referendumul pentru revizuirea Constituţiei, o revizuire greşită care ar fi făcut mult rău ţării, fapt apreciat ca fiind un succes, la fel ca şi faptul că PDL a reuşit să atragă atenţia Guvernului cu programul economic de relansare a mediului de afaceri în România, Executivul invitând reprezentanţii PDL la discuţii pe această temă.

”PDL trebuie să aibă mai multă încredere în el, în viitorul său şi sunt convins că în PDL sunt suficiente talente care să transforme partidul într-o forţă politică mai puternică decât este astăzi, mai deschisă spre societatea civilă, mai deschisă spre tineret şi spre mediul profesional. Este momentul să repornim economia ţării, care în momentul de faţă este sufocată”, a precizat Cătălin Predoiu.

Acesta a arătat că vizitele pe care le efectuează în teritoriu au legătură cu ceea ce şi-a propus, mai precis cu dorinţa sa de a se integra în partid, pentru a cunoaşte toate problemele şi resursele lui şi pentru a fi cunoscut şi cei din teritoriu.

„Am venit aici, în acest partid, să facem un proiect comun. Doresc să fac împreună cu colegii un partid de talie europeană”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL.

Întrebat dacă intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor, Predoiu a spus că nu, dând un răspuns evaziv şi atunci când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale.

”Încă nu mă pot pronunţa dacă voi candida sau nu la alegerile prezidenţiale viitoare, până nu fac un tur al filialelor PDL din ţară. Oricum însă, dacă nu voi candida, îl voi susţine pe candidatul care va fi desemnat în urma alegerilor primare din interiorul partidului”, a afirmat Cătălin Predoiu.

La rândul său, Gheorghe Ialomiţianu, vicepreşedinte al PDL, a spus că se doreşte vizitarea tuturor organizaţiilor PDL din ţară, pentru o mai bună legătură cu acestea.

”PDL a avut un proiect serios pentru a scoate România din criză. La momentul respectiv se impunea ajustarea cheltuielilor publice, acum USL nu are nici un proiect decât unul de ‘supravieţuire”’, a mai spus, între altele Gheorghe Ialomiţianu.

Alături de cei doi lideri de la centru, la conferinţa de presă de luni au mai participat Valeriu Tabără, aflat în convalescenţă în urma gravului accident rutier avut în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de anul tre(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.