EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,21 RON
(+0.21%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(+0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.27%)
CAD
3,13 RON
(+0.21%)
BGN
2,43 RON
(+0.06%)
RUB
0,07 RON
(+0.03%)
ZAR
0,29 RON
(+0.21%)
BRL
1,08 RON
(+0.61%)
CNY
0,63 RON
(+0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.17%)

IGPR: Controale la nivel naţional vizând respectarea regimului legal de viteză

0

Poliţiştii efectuează, de luni până pe 31 august, la nivel naţional, controale vizând respectarea regimului legal de viteză, anunţă un comunicat al IGPR.

Sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, serviciile rutiere din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, birourile de poliţie pentru autostrăzi şi Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor desfăşura acţiuni punctuale pentru informarea conducătorilor auto, precum şi pentru sancţionarea celor care nu respectă regimul legal de viteză, folosind toate aparatele de măsurare a vitezei din dotare.

Poliţia Română atrage atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere.

Conform calendarului de activităţi al Organizaţiei Poliţiei Europene TISPOL, în ultima decadă a lunii august la nivelul tuturor ţărilor membre organizaţiei se desfăşoară acţiuni care vizează combaterea excesului de viteză şi totodată conştientizarea conducătorilor auto asupra pericolului la care se expun atât ei, cât şi ceilalţi participanţi la trafic, prin adoptarea unei viteze de deplasare peste limita legală.

IGPR reaminteşte că în perioada minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului poliţiştii rutieri au aplicat peste 14.400 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale, reţinând totodată 371 de permise de conducere pentru depăşirea vitezei de deplasare cu mai mult de 50 de km/h peste limita admisă pe sectorul de drum respectiv.

Poliţiştii au acţionat în trafic în medie zilnic cu peste 450 de autospeciale ce au avut montată aparatură de filmare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.