Primele fotografii oficiale ale prinţului George, făcute de bunicul Middleton

Prinţul William şi soţia sa Catherine au difuzat marţi primele fotografii oficiale ale fiului lor George care, neconform cu tradiţia, au fost făcute de bunicul matern al copilului, Michael Middleton, în locul unui fotograf profesionist, scrie AFP.

În braţele mamei sale, aşa-numitul ‘bebeluş regal’, adormit, apare înfăşurat într-o cuvertură albă de acelaşi tip cu cea în care se afla când a fost scos din maternitate, la o zi după naşterea sa la 22 iulie.

Kate, care poartă o rochie brodată, cu părul desprins, stă alături de prinţul William, în blugi şi în cămaşă casual, în grădina familiei Middleton din Bucklebury, în Berkshire /vestul Londrei/. Cuplul apare surâzător în cele două fotografii, surprinse într-o zi însorită de august.

Într-una dintre fotografii, părinţii şi copilul sunt însoţiţi de doi câini: cocker-ul negru al cuplului, Lupo, de o parte, şi golden retriever-ul familiei Middleton, Tilly, întins în spatele lor.

Faptul că aceste fotografii au fost făcute de tatăl lui Kate, fost angajat al British Airways devenit om de afaceri, este o noutate, Palatul Buckingham recurgând până acum la fotografi profesionişti pentru primele instantanee ale noilor veniţi în familia regală, notează AFP.

Martin Keene, şeful departamentului foto al Press Association, agenţia de presă care a distribuit pozele, a apreciat că ‘orice fotograf ar fi fost mulţumit să le facă’, dar alţi observatori au notat că acestea au fost supraexpuse.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.