Aeroportul Internaţional Arad va prelua, timp de o săptămână, traficul aerian de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Aeroportul Internaţional Arad va prelua timp de o săptămână, în perioada 24 august – 1 septembrie, traficul aerian de pasageri al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

Redirecţionarea zborurilor de pasageri va fi făcută deoarece aeroportul timişorean urmează să fie închis în această perioadă pentru reparaţii ce trebuie realizate la pista de aterizare/decolare.

După cum a declarat marţi , Dan Bălăcel, director executiv al Aeroportului Internaţional din Arad, aeroportul arădean va opera timp de o săptămână cea mai mare parte a zborurilor de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, care va fi închis din 24 august, de la ora 20.00, până la 1 septembrie, la ora 17.00.

Potrivit sursei citate, în această perioadă companiile Wizz Air şi Carpatair îşi vor menţine cursele şi orele de aterizare şi decolare nemodificate, în timp ce compania Lufthansa va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, faţă de trei câte sunt în prezent, cu destinaţia Munchen (Germania).

Totodată, compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinaţia Bucureşti şi retur, de luni până vineri, o singură cursă pentru aceeaşi destinaţie, faţă de două câte sunt acum, pentru ziua de sâmbătă, 31 august, iar duminică, 1 septembrie, vor fi două curse Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur.

În ceea ce priveşte cursa charter spre Heraklion (Grecia), aceasta va decola luni, 26 august, de pe aeroportul din Arad, la ora 12.00, cu o oră mai târziu faţă de ora stabilită pe aeroportul din Timişoara, iar cursa charter de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21.00, faţă de ora 15.50, oră la care decola în mod obişnuit de la Timişoara.

‘De menţionat că decizia asupra modului în care se va realiza transportul pasagerilor de la Timişoara la Arad şi retur aparţine companiilor aeriene, conducerile celor două aeroporturi neavând nicio responsabilitate în acest sens’, a adăugat directorul executiv al Aeroportului Internaţional Arad.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.