EUR
4,83 RON
(+0.41%)
USD
4,38 RON
(-0.83%)
GBP
5,42 RON
(-0.22%)
CHF
4,57 RON
(-0.23%)
BGN
2,47 RON
(+0.03%)
BYN
1,69 RON
(-0.2%)
CAD
3,09 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(+0.23%)
AUD
2,69 RON
(-0.54%)
JPY
0,04 RON
(-0.86%)
CZK
0,18 RON
(-0.08%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

 

Lindsay Lohan şi-a recunoscut dependenţa de droguri şi alcool

În primul interviu acordat după ieşirea de la cura de dezintoxicare (a şasea încercare de a scăpa de dependenţe), actriţa Lindsay Lohan a vorbit despre închisoare, droguri şi proiecte de viitor. Convorbirea dintre Lohan şi Oprah Winfrey a fost înregistrată pe 30 iulie, la patru zile după ce actriţa terminase o cură de dezintoxicare de trei luni, fiind difuzată doar pe 18 august la televiziunea americană, scrie 20minutes.ch.

Actriţa a răspuns cu onestitate la întrebările puse de moderatoare. „Acum mă simt cu adevărat bine. Este ciudat să stai închis trei luni şi apoi să încerci să te adaptezi la viaţa reală”, a spus ea, adăugând că prima zi petrecută în închisoare, în 2010, a fost un semnal de alarmă. „Atunci, în mod straniu, cu toată dependenţa şi tot haosul din jurul meu, voiam inconştient să merg la închisoare…Cred că era un fel de a-mi găsi liniştea”, a arătat actriţa.

Vorbind despre dependenţele sale, Lohan a recunoscut că prefera alcoolul, dar că a încercat şi alte substanţe, precum cocaina. Ea îi spusese în mai lui Piers Morgan că a prizat praf alb de trei sau patru ori, dar i-a mărturisit moderatoarei Oprah Winfrey că numărul era în realitate în jur de 15. „Nu am prizat mai mult de 10-15 ori. Am spus de trei sau patru ori fiindcă eram îngrozită de ideea unui proces”, a afirmat Lohan. Cu ajutorul cocainei putea bea mai mult. „Cocaina făcea casă bună cu petrecerile şi băutura”, a spus ea.

Astăzi nu se mai droghează şi nu mai ia nici Adderall (medicament pentru hiperactivitate) fiindcă şi-a dat seama că îi este mai bine fără.

LiLo ştie că trebuie să recâştige încrederea regizorilor şi înţelege că unora le este greu să creadă că a devenit o persoană responsabilă. „Atâta vreme cât sunt cinstită cu mine şi îmi fac treaba pe care vreau să o fac, nimic nu îmi poate sta în drum. Ştiu că sunt cel mai rău duşman al meu”, a recunoscut ea.

Lindsay Lohan a spus în încheierea interviului că vrea să revină pe platourile de filmare pentru că trăieşte din filmat.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata