EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt despărţiţi, nu divorţaţi

0

De câteva luni se zvoneşte că actorii Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones ar fi pe punctul să divorţeze. Nimic nu este însă adevărat: ei sunt doar despărţiţi, scrie closermag.fr.

Sătui de zvonurile despre divorţ, cei doi soţi vorbesc despre cum concep ei – foarte personal – căsătoria: împreună, dar despărţiţi! Ca toate cuplurile, Douglas şi Zeta-Jones trebuie să gestioneze cât se poate de bine timpul care trece şi diferenţa de caracter. Ei s-au hotărât să trăiască separat.

Actriţa galeză locuieşte în casa lor de 3,5 milioane de euro din statul New York, alături de cei doi copii – Dylan, 13 ani, şi Carys – 10 ani -, iar eroul din „Wonder Boys” preferă atmosfera animată din Manhattan. El merge la familie doar în weekenduri. Este un mod de viaţă asupra căruia au convenit cei doi actori căsătoriţi de 13 ani.

Se spune că actorul ar prefera acest aranjament unui divorţ care l-ar costa 250 milioane de euro. Apropiaţi ai celor doi au afirmat în revista britanică Grazia că „Divorţul ar avea prea multe repercusiuni asupra copiilor şi ar fi o presiune asupra amândurora din punct de vedere emoţional şi al sănătăţii”. Prietenii le recomandă să petreacă mai mult timp departe de lumina reflectoarelor şi nu numai pe covorul roşu, fiecare trebuind să facă eforturi pentru salvarea căsniciei.

În câteva interviuri, Zeta-Jones a afirmat că găseşte divorţul dezgustător şi că are căsnicia în sânge. Când a fost întrebată care este secretul unui mariaj reuşit, actriţa a pus accentul pe respect şi pe spaţiul care trebuie acordat partenerului. „Dată fiind diferenţa de vârstă, este remarcabil faptul că semănăm. Avem o relaţie simplă şi relaxată”, spunea zâmbind Zeta-Jones.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.