Guvernul a suplimentat bugetul privind acordarea de despăgubiri pentru imobilele aflate pe anumite tronsoane de drum

Guvernul a suplimentat, miercuri, cu 376.000 de lei, suma prevăzută pentru despăgubirile acordate proprietarilor deţinători de imobile aflate pe o serie de tronsoane de drumuri naţionale.

Astfel, suplimentarea sumei prevăzută ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică ‘Varianta de ocolire a Municipiului Braşov Tronson I – DN1 – DN 11 şi Tronson III – DN 13 – DN 1’, aprobată prin HG nr. 27/2012.

De asemenea, Guvernul a aprobat prin Hotărâre indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ‘Podul rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km 48+570″, judeţul Olt.

Valoarea totală a investiţiei este de 36.915.000 lei, iar finanţarea se realizează din bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului /SGG/ pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine /DPIIS/, Capitolul 84.01.’Transporturi’, Titlul 56 ‘Proiecte cu finanţare din Fonduri externe nerambursabile postaderare’.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.