Guvernul a suplimentat bugetul privind acordarea de despăgubiri pentru imobilele aflate pe anumite tronsoane de drum

Guvernul a suplimentat, miercuri, cu 376.000 de lei, suma prevăzută pentru despăgubirile acordate proprietarilor deţinători de imobile aflate pe o serie de tronsoane de drumuri naţionale.

Astfel, suplimentarea sumei prevăzută ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică ‘Varianta de ocolire a Municipiului Braşov Tronson I – DN1 – DN 11 şi Tronson III – DN 13 – DN 1’, aprobată prin HG nr. 27/2012.

De asemenea, Guvernul a aprobat prin Hotărâre indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ‘Podul rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km 48+570″, judeţul Olt.

Citeste si:  CNADNR a planificat la execuţie peste 467 kilometri de autostradă, în 2016; suma alocată, 1,73 miliarde lei

Valoarea totală a investiţiei este de 36.915.000 lei, iar finanţarea se realizează din bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului /SGG/ pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine /DPIIS/, Capitolul 84.01.’Transporturi’, Titlul 56 ‘Proiecte cu finanţare din Fonduri externe nerambursabile postaderare’.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata