Tarife de la 205 lei pentru sejururile la mare, prin programul „Litoralul pentru Toţi”

Tarifele pentru sejururile la mare, prin programul ‘Litoralul pentru Toţi’, încep de la 205 lei/persoană, dar pot ajunge până la 605 lei de persoană pentru un sejur 6 nopţi, în perioada 2-29 septembrie 2013.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au lansat, miercuri, programul „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamna 2013, se arată într-un comunicat al asociaţiilor patronale.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia mai-iunie 2013, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare.

Tarifele maximale pentru un sejur 6 nopţi/persoană ajung până la 205 lei/persoană la hotelurile 1 stea fără mic dejun, 235 lei/persoană la hotelurile 2 stele fără mic dejun, 265 lei/persoană la hotelurile 3 stele fără mic dejun, 315 lei/persoană la hotelurile de 2 stele cu mic dejun, 425 lei/persoană la hotelurile de 3 stele cu mic dejun, 485 lei/persoană la hotelurile de 34 stele cu mic dejun cu mic dejun, 605 lei/persoană la hotelurile de 5 stele cu mic dejun.

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară, varianta All Inclusive. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi/persoană ajung până la 765 lei/persoană la hotelurile de 3 stele, 875 lei/persoană pentru hotelurile de 4 stele, 985 lei/persoană, pentru hotelurile de 5 stele. Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator în parte.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.