Braşov: Oraşul Râşnov a fost vizitat de la începutul anului de 140.000 de turişti

Oraşul Râşnov a fost vizitat de la începutul anului de 140.000 de turişti, a declarat, vineri, primarul oraşului Adrian Veştea.

„Ziua cu cei mai mulţi vizitatori la Cetatea Râşnov a fost sâmbătă, 17 august, când 3.000 de turişti au vizitat obiectivul turistic faţă de 1.500-2.000 de turişti într-o zi obişnuită. Dacă nu ar fi fost închisă cetatea în această lună patru zile pentru turnarea filmului internaţional ‘Regele scorpion’, probabil că numărul total al turiştilor care vizitează cetatea în această vară ar fi fost mai mare.

Vom vedea mai spre toamnă câţi turişti au vizitat Cetatea Râşnov în această vară”, a spus primarul.

Numărul mare de turişti care vizitează Cetatea Râşnov se datorează şi acţiunilor culturale, festivaluri medievale, de film, de muzică, concursuri care se organizează începând din luna mai şi până în luna septembrie în cetate. Oraşul Râşnov a fost vizitat anul trecut de 206.000 de turişti, dar primarul crede că în acest an numărul turiştilor va depăşi cifra de 250.000 de turişti, fiind unul dintre cele mai vizitate oraşe din judeţ.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.