Antonescu: La reuniunea de la Constanţa nu va fi o lansare a candidaturii mele la Preşedinţie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în cadrul evenimentelor programate la sfârşitul acestei săptămâni la Constanţa nu va fi vorba despre o lansare oficială a candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, ci de o întâlnire cu tineri din USL, ocazie cu care va exista şi un mesaj privind proiectul său de prezidenţiabil.

 „Sunt două chestiuni cu două accepţiuni, ale candidaturii, ale campaniei şi aşa mai departe. Eu am fost desemnat candidat al USL la Preşedinţia României de trei congrese, al PNL, al PSD, al PC. Asta este una şi e clară, nu am ce să vă fac. A doua chestiune este campania electorală oficială care durează, în general, o lună de zile şi care va avea startul foarte probabil în octombrie 2014. Şi atunci, sigur, o să mă duc la Biroul Electoral, o să-mi depun candidatura. În rest nu se întâmplă nimic”, a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL, întrebat dacă la finele săptămânii viitoare îşi va lansa oficial candidatura la Preşedinţie.

Crin Antonescu a adăugat că la evenimentul de la Constanţa va fi adresat un mesaj.

„Un mesaj care poate fi socotit ca ţinând de developarea viziunii mele, de proiectul meu şi în calitate de candidat, care nu înseamnă nici desemnarea în calitate de candidat, pentru că sunt deja desemnat, nici înscrierea mea într-o campanie oficială, pentru că nu e campanie oficială”, a precizat preşedintele PNL.

Crin Antonescu a adăugat că în cadrul Biroului Politic Naţional a avut loc o dezbatere consistentă privind reuniunile USL programate la sfârşitul săptămânii viitoare, la Constanţa.

„Dezbaterea a conturat, spre bucuria mea, o adevărată ordine de zi pentru discuţiile mai lungi, într-un cadru şi mai larg, care vor avea loc la sfârşitul acestei luni, săptămâna viitoare la Constanţa, la Mamaia, unde şi grupul parlamentar şi BPN şi Delegaţia Permanentă vor fi reunite. Este o agendă cu teme majore legate de guvernarea României, de funcţionarea USL, legate de o sumedenie de alte teme, alte provocări, alte întrebări sau probleme din societatea politică românească, la care în mod normal trebuie să dăm răspuns şi la care vom da răspuns”, a mai declarat preşedintele PNL.

Antonescu a adăugat că sunt teme importante pe care liberalii le vor discuta la Constanţa şi cu partenerii de guvernare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent sâmbăta viitoare la evenimentul „România pentru tineri”, organizat de Tineretul Naţional Liberal (TNL) în Sala Sporturilor din Constanţa, la care sunt invitaţi să participe preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele PC, Daniel Constantin, precum şi alţi reprezentanţi din conducerea partidelor care compun USL.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.