Crin Antonescu: Astăzi l-am eliberat din funcţia de consilier pe Sorin Roşca Stănescu

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a fost eliberat din funcţia de consilier personal al preşedintelui PNL, a declarat Crin Antonescu, duminică, 25 august, într-o conferinţă de presă, la finalul Biroului Politic Naţional al partidului.

„Astăzi (duminică – n.r.) l-am eliberat din postura de consilier pe domnul senator Sorin Roşca Stănescu. Domnia sa, la venirea în PNL, şi-a oferit serviciile în această calitate. Eu, cu respectul pe care ştiţi că-l port maeştrilor presei, am fost la rândul meu onorat, şi, astăzi, l-am eliberat din funcţie pentru că domnia sa a descris public cum greşesc eu, ceea ce e foarte corect. E dreptul domniei sale, dar când un om politic greşeşte, am luat-o pe ipoteza domniei sale, înseamnă că are consilieri proşti. Şi atunci, i-am mulţumit. Nu cred, însă, că ceea ce mă învaţă pe mine, ce-i drept prin Evenimentul Zilei, nu aşa cum fac alţi consilieri, la ureche, ce mă învaţă domnul Sorin Roşca Stănescu şi ce, sigur, mă învaţă foarte mulţi înţelepţi ai neamului, este să umblu cu fofârlica, să mergem aşa pitiţi. Vrem să propunem pe Săpunaru sau pe altcineva, hai să-l ţinem ascuns ca să nu aibă cine ce zice. Nu, nu sunt demn să fiu consiliat de domnul Sorin Roşca Stănescu, nu fac eu aşa. Eu, dacă susţin un om şi consider că trebuie să fie susţinut, o spun public”, a arătat preşedintele PNL.

Crin Antonescu a adăugat că în cazul în care face o propunere cum ar fi cea a lui Nini Săpunaru înseamnă că îşi asumă că acesta ”nu e vulnerabil”.

„Dacă cineva îmi arată ceva ce nu am ştiu eu o să spun: domne’, îmi pare rău, nu am ştiut. Dar, ca să consider că e posibil ca el să aibă nu ştiu ce mişmaşuri şi atunci mai bine tac, mai bine merg pe ascuns, că poate reuşesc să-l strecor să-l pună ministru şi mai vedem noi după aceea, eu aşa ceva nu fac. Şi în momentul în care asum că Nini Săpunaru poate să fie o variantă, asum că Nini Săpunaru nu e şantajabil, nici de Băsescu, nici de presă, nici de cine doriţi dumneavoastră. Am spus Nini Săpunaru pentru că e cel mai recent exemplu. E la fel valabil cu oricine altcineva”, a mai declarat preşedintele PNL.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.