Într-un club din California pot intra doar „prieteni” de pe Facebook

Într-un club din California pot intra doar clienţi care au fost aprobaţi pe Facebook. Tony Mannor, alias Tony Finnegan pe Facebook, este convins că reţeaua de socializare este cel mai bun mijloc de selecţie pe care l-a avut, scrie 20minutes.ch.

De când a pus la punct un sistem de filtrare a clientelei cu ajutorul Facebook, proprietarul Finnegan’s Irish Pub & Restaurant din Stockton este mai liniştit. „Au fost eliminate aproape toate problemele”, a spus el la microfonul postului CBS Sacramento.

Pentru a intra în club după ora 21, trebuie să fii prieten cu proprietarul, cel puţin pe Facebook. Cineva de la intrare verifică pe calculator dacă cererea de prietenie a fost aprobată de patron. Acesta primeşte lunar sute de cereri, analizate una câte una. Tony poate conta în total pe o clientelă de peste 10.000 de „prieteni”. „Nu sunt multe probleme aici fiindcă oamenii ştiu că pot fi identificaţi dacă fac scandal”, a spus o clientă a clubului la televiziunea locală.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.