EUR
4,84 RON
(+0.04%)
USD
4,30 RON
(+0.09%)
GBP
5,37 RON
(-0.07%)
CHF
4,55 RON
(+0.04%)
BGN
2,47 RON
(+0.07%)
BYN
1,76 RON
(+0.09%)
CAD
3,17 RON
(-0.03%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,99 RON
(+0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.09%)
CZK
0,18 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(+0.1%)

Fluorizarea apei şi îngrăşarea

Întrucât tot mai multe informaţii ies la lumină cu privire la otrăvirea cu fluor, legăturile dintre chimicale şi creşterea în greutate suscită tot mai multă atenţie. Se pare că fluorul este un jucător major în creşterea galopantă a îngrăşării şi obezităţii. Toxicitatea fluorului este subtilă, însă un aspect este sigur: dacă dorim un corp sănătos şi suplu, expunerea la fluor este de evitat.

 

  •  Creştere în greutate inexplicabilă şi sănătatea precară, legate de tiroidă

 Dacă vă aflaţi într-o stare inexplicabilă de oboseală, creştere în greutate, depresie şi o stare generală de rău, tiroida poate fi cauza. Potrivit unui articol publicat numit „Otrăvirea cu fluor –  este peste tot”, cercetătorii germani şi austrieci au descoperit în 1930 că o tiroidă hiperactivă ar putea fi tratată cu o baie în apă fluorurată, însă pentru cei care au o tiroidă normală sau scăzută, expunerea la fluor este un dezastru pentru sănătate.

Articolul continuă cu o listă lungă de consecinţe uimitoare:

„Îmbolnăvirea tiroidei în mod deliberat va produce o serie de simptome care afectează întregul corp uman din cap până în picioare. Simptomele tiroidei şi îmbolnăvirea cu fluor includ creşterea în greutate, boli de rinichi, insuficienţă renală, căderea părului, depresie, agresivitate, dureri, probleme ale pielii, deformări osoase, pierderi de memorie, cancer, boli de inimă, tulburări digestive – toate acestea ca urmare a înghiţirii de fluor. De asemenea, înghiţierea de fluor produce greaţă, vomă, probleme ale vederii, boala gingiilor, dinţi fragili, riduri, îmbătrânire prematură”.

 

  •  Reducerea contactului cu fluor şi detoxifierea

 Pentru a evita boala şi disfuncţionalităţile induse de fluorură, un prim pas este acela de a evita apa contaminată cu substanţe chimice. Cea mai bună soluţie este de a adresa petiţii autorităţilor locale, cerând eliminarea totală a fluorurilor din alimentarea locală cu apă.

Până la urmă, fiecare gospodărie este responsabilă pentru propria siguranţă şi purificare a apei. Din păcate, acest lucru necesită o cheltuială destul de mare, pentru a achiziţiona un sistem de filtrare a apei special pentru fluorură. Odată ce expunerea la fluorură este redusă la minim, al doilea pas este să detoxifiaţi fluorul deja existent în organism.

Seleniu – Nu expulzează fluorul din organism, dar ajută la anularea efectelor sale dăunătoare. Seleniu se găseşte din belşug în peşte şi carne, fiind un mineral protector de excepţie. Doza recomandată pe zi este de 400 micrograme.

Tamarindul – detoxifică fluorul din organism. Aşadar, consumaţi cât mai multe căni de ceai în fiecare zi din frunze de tamarind.

Sauna cu infraroşu – o sesiune de saună uscată ajută organismul la eliminarea fluorului prin ţesuturi. Înainte de saună, beţi cât mai multă apă purificată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata