Crearea unui climat investiţional favorabil în regiunile de frontieră ale României şi Ucrainei

Crearea unui climat investiţional favorabil în regiunile de frontieră ale României şi Ucrainei COD MIS ETC 1214

 

Proiectul vizează crearea unui climat investiţional favorabil în regiunile de frontieră ale Ucrainei şi României, crearea unui sistem eficient de interacţiune între autorităţile regionale şi locale, întreprinderi, organizaţii regionale şi fonduri de investiţii, cu scopul de a promova investiţiile în economie, în regiunile de frontieră din Ucraina şi România.

Acest proiect este implementat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Odessa, Ucraina (www.investements.od.ua), în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi (www.icc.ro) şi are o valoare totală de 490.540,36 euro, din care Grant UE  în valoare de  440,848,62 euro.

Citeste si:  Din 30 mai va debuta un nou program pentru tinerii întreprinzători - "Start"

Perioada de implementare se derulează între 3 mai 2012 şi 3 noiembrie 2013.

Grupul ţintă îl reprezintă autorităţile locale şi regionale, întreprinderile şi toate organizaţiile de afaceri ale regiunilor. Beneficiarii finali ai acţiunii vor fi autorităţile regionale şi locale, întreprinderi, organizaţii de afaceri şi toate comunităţile regionale, deoarece creşterea fluxului de investiţii va promova crearea de noi locuri de muncă, ce vor impulsiona dezvoltarea economiilor regionale.

Graniţe comune. Soluţii comune.

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

Citeste si:  Iaşi: Un bărbat a murit după ce a mâncat conservă de peşte preparată în casă; a fost diagnosticat cu botulism

www.ro-ua-md.net

Date de contact:
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Odessa: Office 83, 3 Pirogovskaya Str., Odessa, 65044, Ukraine
Tel/fax: +38(0482)37-62-00, E-mail: office@arr.org.ua

Această publicaţie a fost produsă cu sprijinul Uniunii Europene. Conţinutul acestei publicaţii intră în responsabilitatea Consiliului Judeţean Iaşi şi nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Vizualizare ANUNŢ în format PDF
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close