EUR
4,76 RON
(+0.1%)
USD
4,20 RON
(+0.11%)
GBP
5,55 RON
(+0.19%)
CHF
4,23 RON
(+0.05%)
AUD
2,98 RON
(-0.16%)
CAD
3,13 RON
(-0.01%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,07 RON
(-0.65%)
ZAR
0,29 RON
(-0.98%)
BRL
1,09 RON
(-1.08%)
CNY
0,63 RON
(+0.01%)
INR
0,06 RON
(-0.28%)

Klaus Iohannis: În PNL nu am discutat de regionalizare; varianta PSD a regionalizării este una de lucru

0

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a declarat vineri că liberalii nu au discutat despre regionalizare, iar varianta propusă de PSD, cea cu zece regiuni, este „o variantă de lucru”, care ar putea fi discutată în USL.

„E o chestiune care, sigur, se poate discuta. Eu nu am date suficiente dacă este bună sau rea. Mai întâi să vedem argumentele, pe urmă putem să discutăm. Au propus o variantă care trebuie discutată”, a precizat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă liberalii au în prezent o altă variantă cu un număr diferit de regiuni, Klaus Iohannis, care coordonează comisia de regionalizare din PNL, a spus că tema regionalizării nu a fost discutată în partid.

„Regionalizarea nu a fost o temă de discuţie la noi”, a afirmat prin-vicepreşedintele PNL.

Potrivit acestuia, nu doar varianta PSD poate fi discutată, ci şi „alte variante” ale regionalizării.

Klaus Iohannis şi-a exprimat disponibilitatea de a discuta cu partenerii de guvernare despre cele zece regiuni propuse de PSD.

„Este o variantă de lucru. Vom discuta în USL, probabil, această variantă, dacă ei vor să vină cu ea”, a adăugat Klaus Ioahnnis.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, lider al organizaţiei judeţene a social-democraţilor, a declarat vineri pentru AGERRPES că România va avea zece regiuni, iar una dintre acestea va fi formată din judeţele Sibiu, Alba şi Hunedoara, cu un real potenţial de atragere a investiţiilor, aceasta fiind varianta PSD.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.