Peste 11.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe la tarife reduse în programul „Litoralul pentru toţi”

Peste 11.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse, în cadrul ediţiei de toamnă a programului ‘Litoralul pentru toţi’, care începe luni, 2 septembrie, potrivit unui comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Tarifele maxime pentru 6 nopţi de cazare de persoană, cu TVA inclus, sunt: 205 lei pentru hotelurile de o stea fără mic dejun, 235 de lei pentru două stele fără mic dejun, 265 de lei pentru trei stele fără mic dejun, 315 lei pentru două stele cu mic dejun, 425 de lei pentru trei stele cu mic dejun, 485 de lei la patru stele cu mic dejun şi 605 lei la cinci stele cu mic dejun.

Pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi, tarifele maxime propuse sunt, de persoană, pentru cinci nopţi: 365 de lei pentru trei stele, 875 de lei pentru patru stele şi 985 de lei pentru cinci stele.

Până acum s-au înscris în program 35 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 2.828 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 75 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că, la sfârşit de sezon estival 2013, cel puţin 11.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Pentru prima serie, locurile au fost vândute în proporţie de 80% în Mamaia şi 60% în sudul litoralului.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.