Tobescu (RATB): CA a aprobat încetarea Contractelor Individuale de Muncă pentru cei şapte directori executivi ai Regiei

Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti a aprobat, vineri, încetarea Contractelor Individuale de Muncă pentru cei şapte directori executivi ai Regiei şi efectuarea unui audit extern privind activitatea regiei, a declarat, luni, Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al RATB.

‘În urma şedinţei extraordinare din 30 august, Consiliul de Administraţie al RATB a aprobat schimbarea structurii organizatorice a regiei şi modificarea numărului de personal de execuţie şi conducere prin diminuarea cu 240 de posturi în condiţiile legii (OUG 109/2011). Tot în şedinţa Consiliului de Administraţie din 30 august s-a aprobat încetarea Contractelor Individuale de Muncă pentru cei şapte directori executivi ai RATB, iar în locul lor au fost propuşi prin interimat prin preluarea de atribuţii alte persoane cu experienţă din RATB până la numirea directorilor. De asemenea, Consiliul de Administraţie al RATB a aprobat efectuarea unui audit extern privind activitatea regiei’, a arătat Tobescu.

Directorul general interimar Valeriu Bunea a rămas în funcţie.

Potrivit sursei citate, în funcţie de rezultatele auditului extern vor fi luate măsurile care se impun pentru îmbunătăţirea managementului şi activităţii regiei.

În prezent, RATB are aproximativ 11.000 de angajaţi iar CA nu a propus, deocamdată, disponibilizarea altor persoane.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al RATB a arătat că nu au fost discutate probleme legate de majorarea preţului biletelor călătoriilor cu transportul în comun.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.