Remus Şpan, urmărit penal în dosarul fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi

Fostul adjunct al inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Remus Şpan este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care este cercetat Ovidiu Silaghi, au declarat joi, surse judiciare.

 Remus Şpan a venit joi la DNA pentru a afla acuzaţiile procurorilor.

Numele lui Remus Şpan apare în dosarul în care este cercetat Ovidiu Silaghi pentru trafic de influenţă în formă continuată, ca fiind cel care l-a adus acasă la fostul demnitar pe omul de afaceri Nelu Iordache.

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a recunoscut, la ieşirea de la DNA din 21 august, că s-a întâlnit cu Nelu Iordache, omul de afaceri fiind adus de Remus Şpan, „pe nepusă masă”, la el acasă.

„Am aici şi data, contractul şi comunicarea care se face către Romstrade pentru rezilierea contractului. Comunicarea se face în 22 noiembrie şi el susţine că în 22 noiembrie, noaptea, mi-ar fi dat banii. Deci, frizează logica. De ce să-mi dea? (…) Într-adevăr, după ce am aflat din presă, am stat să mă gândesc… A venit până la mine acasă, în noaptea respectivă, eu neştiind că el vine. Am vorbit la telefon cu o cunoştinţă de-a mea şi el s-a prezentat pur şi simplu. (…) Fără să-l invit, fără să-l rog, fără să-i cer. Cu domnul Şpan, da”, spunea atunci Silaghi.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.