CNADNR vrea să achiziţioneze panouri parazăpezi, valoarea estimată a contractului fiind de circa 2,424 milioane de lei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale organizează licitaţie pentru achiziţionarea cantităţii de 13.100 bucăţi panouri parazapezi, valoarea estimată a contractului, fără TVA, fiind de aproape 2,424 milioane de lei, potrivit unui anunţ de participare postat de CNADNR, pe sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

Procedura va fi licitaţie deschisă, iar criteriul pe baza căruia va fi atribuit contractul îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, iar durata va fi de 45 de zile de la data atribuirii acestuia.

Finanţarea contractului o reprezintă veniturile proprii pentru întreţinere.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 octombrie, ora 9.00, iar primirea ofertelor sau a cererilor de participare se va face până pe 22 octombrie, ora 9.00. Tot pe 22 octombrie, ora 10.00, se vor deschide ofertele.

Beneficiarul contractului va fi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, panourile urmând să ajungă în districtele Bacău, Bârlad, Botoşani, Focşani, Tecuci, Iaşi, Piatra Neamţ şi Suceava.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.