EUR
4,76 RON
(+0.1%)
USD
4,20 RON
(+0.11%)
GBP
5,55 RON
(+0.19%)
CHF
4,23 RON
(+0.05%)
AUD
2,98 RON
(-0.16%)
CAD
3,13 RON
(-0.01%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,07 RON
(-0.65%)
ZAR
0,29 RON
(-0.98%)
BRL
1,09 RON
(-1.08%)
CNY
0,63 RON
(+0.01%)
INR
0,06 RON
(-0.28%)

Corina Creţu: Prea mult timp s-a discutat doar la televizor despre Roşia Montană

0

Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte al PSD, consideră că începerea dezbaterilor din Parlament pe tema Roşia Montană este un pas extrem de important în soluţionarea acestei probleme, apreciind că s-a discutat prea mult la televizor despre acest subiect.

„Mâine (n.r. luni) încep în Parlament dezbaterile cu privire la proiectul minier de la Roşia Montană. Guvernul a aprobat proiectul de lege tocmai pentru ca acesta să ajungă în Parlament, instituţie care conform Constituţiei este organul reprezentativ suprem al poporului român, iar acest lucru reprezintă o garanţie a transparenţei cu care această decizie va fi luată. Prea mult timp s-a discutat doar la televizor despre acest proiect, iar guvernanţii de până acum n-au luat nicio decizie concretă. Iată că USL îşi asumă acest rol şi va tranşa definitiv subiectul, după ce vom asculta toate opiniile pro şi contra în cel mai democratic loc cu putinţă, Palatul Parlamentului”, a declarat Creţu, potrivit unui comunicat remis duminica.

Potrivit acesteia, USL şi-a ţinut cuvântul şi a respins proiectul vechi, propus de PDL. ”Guvernul a renegociat contractul cu RMGC, iar proiectul de lege trimis în Parlament prezintă condiţii mult mai favorabile statului român”, a spus Corina Creţu.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.