IPJ Ilfov: Şapte dosare penale, în urma controalelor la două centre comerciale din Dobroeşti şi Afumaţi

Poliţiştii de investigare a fraudelor Ilfov au efectuat sâmbătă, 7 septembrie, verificări în două mari centre comerciale din localităţile Dobroeşti şi Afumaţi, fiind întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi comercializare de produse contrafăcute pe numele administratorilor a şapte societăţi.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov , în urma controalelor de sâmbătă dimineaţă, poliţiştii de investigare a fraudelor au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 28.700 lei.

„În dimineaţa zilei de 7 septembrie, poliţiştii de investigare a fraudelor Ilfov, în baza informaţiilor furnizate de către ofiţeri din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au efectuat verificări în două mari centre comerciale, din localităţile Dobroeşti şi Afumaţi, la 23 de unităţi, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comercializării de produse contrafăcute. În urma acţiunii, poliţiştii au întocmit pe numele administratorilor a şapte societăţi comerciale, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi comercializare de produse contrafăcute”, se menţionează în comunicatul citat.

IPJ Ilfov mai informează că au fost confiscate 3.519 ghiozdane şi genţi, 110 jucării, 244 telecomenzi şi 228 seturi articole de sticlă de uz casnic, în valoare de 145.000 de lei, care purtau însemnele unor mărci cunoscute şi protejate pe teritoriul României. Totodată, de la o societate comercială a fost confiscată suma de 6.554 de lei.

În comunicatul citat, se precizează că acţiuni similare vor avea loc şi în perioada următoare.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.