EUR
4,84 RON
(+0.1%)
USD
4,31 RON
(+0.33%)
GBP
5,42 RON
(+0.27%)
CHF
4,48 RON
(+0.52%)
BGN
2,47 RON
(+0.11%)
BYN
1,80 RON
(+0.31%)
CAD
3,19 RON
(+0.42%)
RSD
0,04 RON
(+0.09%)
AUD
2,98 RON
(-0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.65%)
CZK
0,18 RON
(-0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.74%)

Mutaţii în ADN-ul nostru?

În acest articol scris de Patricia Resch, Dr. Berrenda Fox vorbeşte cu probe despre testele ADN şi testele sistemului celular pe care le-a făcut asupra unui număr important de oameni. Dr. Fox este medic holistic la Wellness Centre din Avalon, California.

Prin teste bazate pe analiza sângelui, ea a demonstrat că, în cazul unor oameni, în structura ADN au început să apară unele modificări care atestă creşterea numărului de spirale.

 

P.R.: Dr. Berrenda, care este formarea dv. profesională?

Berrenda: Am obţinut mai multe diplome în fiziologie şi naturopatie. În timpul pregătirii mele în Europa, am lucrat în domeniul comunicării şi continui să lucrez în producţia de filme documentare şi ştiinţifice de avangardă. După cum cunoaşteţi, Fox Television Network, îşi extinde preocupările şi în privinţa existenţei civilizaţiilor extraterestre şi rolului acestora în desfăşurarea evenimentelor terestre mai ales din această perioadă. Cele mai cunoscute programe sunt “Sightings” şi “X Files”.

 

P.R.: Ce schimbări consideraţi că se produc acum pe planeta noastră şi ce impact au ele asupra corpului uman?

B.: Sunt unele schimbări fundamentale, mutaţii care, conform cercetărilor genetice, au loc în prezent în corpul uman, şi această problemă a constituit tema unei reuniuni internaţionale a geneticienilor care s-a desfăşurat cu câţiva ani în urmă la Mexico City. Reuniunea şi comunicările s-au axat chiar pe transformările ADN care se produc.Este clar că au loc transformări în corpul uman care nu şi-ar găsi o explicaţie plauzibilă în schimbările de mediu; ştim precis că ele se produc, dar nu ştim cu ce scop şi în ce direcţie se îndreaptă. Traversăm un proces de schimbare, dar nu ştim în ce ne transformăm!

 

P.R. În ce sens este ADN-ul nostru în schimbare?

B: ADN-ul fiecăruia dintre noi are un dublu helix (spirală). Constatăm acum că sunt în curs de formare şi alte spirale. În dublul helix există două spirale de ADN combinate într-o singură spirală. Cercetătorii constată acum că ne cresc alte spirale, în total urmând ca ADN-ul uman să fie format din 12 spirale. Coroborând cu viteza schimbării, se poate aprecia că într-o perioadă de 5-20 de ani, toţi oamenii vor avea noul ADN (cu 12 spirale).

Este o concluzie absolut ştiinţifică, bazată pe analize şi pe probe. Este clar că au loc mutaţii în corpul uman, dar nu ştim către ce ne îndreptăm, ce forme şi ce capacităţi vom avea în viitorul destul de apropiat.

Chiar nu avem habar care va fi rezultatul final. Modificările acestea surprinzătoare nu sunt făcute publice din cauza temerii că ar apărea o puternică reacţie de teamă din partea oamenilor. Cu sau fără aceste restricţii, celula umană se modifică şi noi nu avem altă posibilitate decât să observăm fenomenul. Personal, am descoperit la trei copii că ADN-ul lor era format din trei spirale. Şi unele religii vorbesc despre schimbări ale structurii fiinţelor umane. Există în lumea ştiinţei, a unor religii şi multor oameni de spiritualitate avansată, credinţa că toate aceste modificări reprezintă un factor evolutiv şi sunt menite să crească capacităţile şi abilităţile fiinţei umane.

 

P.R.: Aceşti copii prezintă caracteristici diferite de cele ale copiilor cu un ADN obişnuit?

B: Da. De exemplu, prin concentrare, pot pune în mişcare unele obiecte, fără să le atingă fizic. Sau pot umple cu apă un pahar gol, doar privindu-l cu atenţie. Au, de asemenea, însuşiri telepatice de comunicare. Știu că doar aceste însuşiri şi ar fi suficiente pentru a-i considera supraoameni. Eu cred, însă, că sunt primele exemplare ale oamenilor din viitorul foarte apropiat, cel mult câteva decenii.

 

P.R.: Toţi cei existenţi astăzi vom trece prin acest proces al schimbărilor?

B.: Se pare că cei născuţi înainte de 1940 nu vor avea această şansă, corpul lor nemaifiind capabil să se metamorfozeze. Însă cei care se nasc acum, cu siguranţă vor avea ADN-ul modificat. Cu toate acestea, pot fi cazuri când şi celor mai vârstnici li se poate întâmpla.

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica spune

    Foarte multi dintre noi intuim ca se petrece ceva cu specia Homo sapiens. Se acumuleaza un numar neobisnuit de diverse stiri, observatii, pareri in acest sens. Din fericire se pare ca si unii oameni de stiinta se apleaca asupra lor si incep sa aduca dovezi bazate pe cercetari serioase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata