Rovana Plumb: Proiectul Roşia Montană va fi supus unei dezbateri reale, în cel mai democratic for-Parlamentul

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat că proiectul de la Roşia Montană va fi supus unei dezbateri reale, în cel mai democratic for – Parlamentul, iar acesta va tranşa pentru totdeauna această responsabilitate pe care guvernanţii de până acum au amânat-o la nesfârşit.

„Este pentru prima oară când subiectul Roşia Montană va fi într-adevăr supus unei dezbateri reale, în cel mai democratic for – Parlamentul României. Decizia se va lua în Parlament şi sunt convinsă că o dezbatere transparentă, unde toată lumea îşi poate exprima opiniile prin intermediul parlamentarilor, este cea mai corectă, responsabilă şi democratică soluţie”, a spus vicepreşedintele PSD, potrivit unui comunicat .

Ea şi-a exprimat speranţa că dezbaterea din Parlament va rezolva problema de la Roşia Montană.

”Vechiul proiect minier de la Roşia Montană nu mai există, iar noul proiect, care se află începând de mâine în dezbatere, în cadrul Parlamentului, pleacă de la un set de premise mult mai favorabile pentru România şi pentru români. Am încredere că această dezbatere va tranşa o dată pentru totdeauna această responsabilitate pe care guvernanţii de până acum au amânat-o la nesfârşit”, a arătat Rovana Plumb.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.