CAB a respins acţiunea CNSAS de constatare a colaborării cu Securitatea a lui Irinel Columbeanu

Curtea de Apel Bucureşti a respins luni ca neîntemeiată acţiunea prin care Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii a cerut constatarea colaborării cu Securitatea ca poliţie politică a omului de afaceri Irinel Columbeanu.

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

Potrivit documentelor depuse de CNSAS, Irinel Columbeanu a fost recrutat de Securitatea municipiului Bucureşti în anul 1980, pe când era student şi ghid turistic. Potrivit documentelor, Irinel Columbeanu avea numele de cod „Ivănescu” şi trebuia să dea informaţii în legătură cu cetăţenii români şi străini cu care intra în contact.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
2 Comentarii
  1. DESFIINTATI C.N.S.A.S.-ul spune

    Legea C.N.S.A.S. atribuie acesteia drepturi Dumnezeesti ? STRIGATOR LA CER ! In procese, C.N.S.A.S. apeleaza la insinuari mincinoase ,intrigi ,denaturari a realitatii si ascunderii adevarului cu rea credinta . Preluari din dosarele de urmarit a paratilor si folosirii declaratiilor date in timpul anchetei ,impotriva lor. C.N.S.A.S. INCALCA FLAGRANT DRELTURILE OMULUI! Sunt persoane tinere in C,N,S,A,S,care prin sadismul lor in crearea de realitati paralele ,mincinoase, injosesc constient persoanele persecutate de fosta Securitate ,neluand in seama ANCHETAREA acestora, si declaratiile date in timpul anchetei in perioada comunista ,atribuind inconstient statutul de colaborator ,anchetatilor la SECURITATE .C.N.S.A.S. TREBUIE IMEDIAT DESFIINTATA ,FIIND O REPREZENTANTA A POLITIEI POLITICII ACTUALE . SOLICIT PARLAMENTULUI O DECIZIE IN ACEST SENS .

  2. STOP CNSAS spune

    C.N.S.A.S. NU -SI ARE ROSTUL IN PROCESELE DIN TRIBUNALUL BUCURESTI CA ACUZATOR . C.N.S.A.S. PRIN LEGE NU ARE ATRIBUTII DE PROCUROR ACUZATOR . PROBELE DIN DOSARE SUNT SUBIECTIVE ,SELECTATE PE SPRANCEANA , cu rea vointa ,FARA RELELVANTA in instanta ,DAR distrugatoare PENTRU PARATI ACESTEIA . STOP C.N.S.A.S. :v STOP VANATOARILOR DE VRAJITOARE .:v TREBUIE URGENT CA C.N.S.A.S.ULUI SA I SE REDUCA DIN ATRIBUTII FIIND DOAR O INSTITUTIE A BATJOCORII PENTRU ANCHETATII SECURITATII COMUNISTE. GEORGE COPOSU ,PARAFRAZAT DE ONISORU ,A FOST ANCHETAT SI I-AU FOST SMULSE DECLARATII SI NOTE IN PERIOADA DETENTIEI SI NU NUMAI FIIND INTELES PERFECT DE CONSILIU’,DAR C.N.S.A.S. NU S-A SESIZAT IN JURISPRUDENTA SA SI IN ALTE CAZURI SI PROCESE IN TRIBUNAL. NU SUNT DEACORD CU EXISTENTA C.N.S.A.S. IN ROMANIA ,IN ACEASTA MANIERA .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.