EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,11 RON
(0%)
GBP
5,36 RON
(+0.05%)
CHF
4,50 RON
(+0.01%)
BGN
2,48 RON
(-0.08%)
BYN
1,67 RON
(+0.27%)
CAD
3,07 RON
(0%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,94 RON
(-0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.01%)
CZK
0,18 RON
(+0.01%)
INR
0,05 RON
(-0.07%)

Câinii comunitari nerevendicaţi sau neadoptaţi, eutanasiaţi într-un termen stabilit în funcţie de bugetul alocat

Câinii nerevendicaţi sau neadoptaţi vor fi eutanasiaţi în baza unei decizii emisă de către o persoană împuternicită în acest sens de către primar, au stabilit luni deputaţii din Comisia juridică şi cei din Comisia pentru administraţie, în cadrul şedinţei în care se discută proiectul de lege privind câinii comunitari, au precizat surse participante la dezbatere.

Stabilirea termenului în care se face eutanasierea în cazul câinilor nerevendicaţi şi neadoptaţi se va face având în vedere capacitatea de cazare şi bugetul alocat, au decis deputaţii celor două comisii de specialitate care discută în vederea adoptării raportului comun la proiectul de lege privind câinii comunitari, propunerea pentru modificarea OUG 155/2001. Termenul stabilit prin decizie poate fi modificat motivat au mai stabilit deputaţii celor două comisii.

Anterior, în cadrul dezbaterii, deputaţii din cele două comisii au stabilit prin vot ca în raportul comun la proiectul de lege privind câinii comunitari să se prevadă un termen de şapte zile lucrătoare pentru revendicarea câinilor fără stăpân capturaţi şi duşi în adăposturile serviciilor şi alte şapte zile lucrătoare pentru revendicare şi adopţie.

Dezbaterile asupra proiectului de lege în cadrul şedinţei comisiilor reunite pentru administraţie şi juridică sunt aproape finalizate.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata