Liviu Dragnea: Roşia Montană este un proiect pentru oameni politici curajoşi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi că Roşia Montană este un proiect pentru oameni politici curajoşi şi nu pentru cei care vor să îl folosească într-o aşa-zisă campanie electorală.

„O spun cu toată sinceritatea, chiar dacă unii s-ar putea supăra. Acesta este un proiect pentru oameni politici curajoşi, nu pentru oameni politici care vor să folosească acest mare proiect şi această mare oportunitate într-o aşa-zisă campanie electorală. Sunt prea puţini oameni care înţeleg, care ştiu de fapt despre ce e vorba acolo, câte miliarde ar putea câştiga România şi trebuie analizat cu maximă seriozitate care ar fi riscurile de mediu”, a afirmat Dragnea la intrarea în sediul DNA, unde continuă studierea materialului de urmărire penală în dosarul privind referendumul de anul trecut.

El a subliniat că proiectul Roşia Montană este unul naţional, un adevărat proiect de ţară şi că nu ar trebui evitate dezbaterile din Parlament.

„Este mult prea important. Despre Roşia Montană trebuie discutate foarte serios câteva lucruri pentru că astea sunt importante: dacă el este oportun pentru această ţară, câţi bani câştigă România şi dacă într-adevăr există sau nu probleme de mediu care pot fi rezolvate sau nu. Dar răspunsul la aceste întrebări nu se dă în stradă”, a spus Dragnea.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.