Prinţul William părăseşte armata pentru a se consacra activităţilor regale

0

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, părăseşte armata pentru a se consacra activităţilor sale regale şi muncii de caritate, a anunţat joi Palatul Buckingham, conform AFP.

Ducele de Cambridge (31 de ani) încheie astfel o perioadă de peste şapte ani şi jumătate în rândurile armatei, din care ultimii trei în calitate de pilot de elicopter de salvare la baza Royal Air Force din Insula Anglesey, în vestul Ţării Galilor.

Această decizie îi va permite să participe la mai multe angajamente regale, într-un moment în care bunica sa, regina Elisabeta a II-a, tinde să delege sarcinile din ce în ce mai mult, în special fiului său Charles, tatăl lui William.

‘El va continua să susţină activitatea reginei şi a familiei regale prin îndeplinirea angajamentelor în ţară şi în străinătate, însoţit de Ducesa de Cambridge’, a indicat Palatul Buckingham, care confirmă, de altfel, că prinţul William s-a stabilit la palatul londonez Kensington împreună cu soţia sa Catherine şi fiul lor, prinţul George, născut la 22 iulie.

Palatul a adăugat că prinţul William ‘studiază mai multe opţiuni privind angajamentele publice’, iar un anunţ în acest sens va fi făcut ulterior, încheie France Presse .(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.