Protestele românilor împotriva „goldsteinilor” au ajuns subiect de top la nivel mondial

 

Proiectul Roşia Montană nu este o afacere canadiană. Este un gheşeft, un tun, un şmen, o mangleală, o găinarie de cea mai joasă speţă, doar că la o scară mai mare decât alte mânării de acest tip. Nu se află nici picior de canadian în gaşca celor de la Gold, ce li se zice „goldsteini“, adică pietricele de aur în traducere, scrie George Roncea în curentul.ro.

În Canada sunt localizate peste 75 la sută dintre companiile miniere ale lumii, aşa cum în Cipru sau în Delaware sunt concentrate în câteva buildinguri sute de mii de firme cu acţionariat anonim. „Minerii“ însă nu sunt canadieni ci sunt nişte „filantropi“ gen Soros, cu câte trei patru paşapoarte şi/sau identităţi. Nici pe Soros nu-l chema Soros la bază, şi-a schimbat numele deoarece în tinereţe era colaboraţionist al naziştilor şi îşi vindea proprii consâgeni evrei pe ceva arginţi.

Business-men pe sânge şi iubitor de neferoase de mic Soros face însă parte dintr-o mult mai mare combinaţie. Organizaţii de tip mafiot şi-au croit un sistem de jaf, de spoliere a resurselor lumii, de fraudare, de spălare de bani, de evitare a legilor statelor naţionale. Nu doar România este jefuită sistematic, peste tot unde există vreo resursă vitală – petrol, aur, nichel, fier, gaze, cărbune etc se înfiinţează organizaţii ale jafului, apar războaie, lovituri de stat, răzmeriţe, „revoluţii“.

Reţeta este cea care a dus, cu concursul direct al lui Ion Iliescu, la demantelarea, distrugerea şi înstrăinarea întreg patrimoniului românesc în mai puţin de o generaţie. De aceea l-au şi adus ruşii la putere în decembrie 1989 pe Ilici, deoarece mancurtul avea trasată o misiune. Misiunea nu s-a încheiat încă, mai există câte ceva de distrus-furat-nimicit în România iar Ilici este încă al naibii de viu şi de vocal, a şi descoperit „legionarii“ în spatele protestatarilor.

Imediat ce elita mondială a jafului şi-a implantat agentura „pe teren”, situaţia se stabilizează, se trece la exploatarea bogaţiilor şi încep să curgă şi pentru băştinaşi recompense – ciungă, mărgele colorate, „democraţie”, filme porno, blugi, banane, ace brice şi carice.

„Poporul” de sclavi fericiţi, mestecă ciunga, şi excelează democratic în onanie naţională privind lobotomizat zi şi noapte la programele oferite de haitele de securişti nemernici aduşi la putere de Reţea. Cu ani în urmă Sorin Roşca Stănescu a realizat un excelent documentar despre reţeaua Soros. Absolut toată reţeua implantată de Soros în România se sprijinea pe securişti, chiar şeful de reţea, Alin Teodorescu, aparţinînd unui număr de nu mai puţin de două servicii secrete din două state comuniste.

Ca vechi securist Sorin Roşca Stănescu a înţeles cu uşurinţă schema. După ce a încasat şi el nişte bănuţi, adică nişte milioane, s-a calmat şi s-a aşezat frumos în rând. Astăzi (şi) Sorin Roşca Stănescu, ca şi mulţi dintre cei pe care i-a format ca jurnalişti, unii foţti colegi de-ai mei, ori chiar rude, sunt alături de inamic. Adică de „goldsteini“ şi de agenţii acestora din guvernul României care au propus o lege specială care să treacă peste toate legile care au oprit exploatarea cu cianuri dintr-o localitate istorică, un proiect de lege aberant care trece peste Constituţia României, peste legea mediului, legea proprietăţii private, legea patrimoniului, plus alte încălcări flagrante ale justiţiei.

Clasei politice susţinătoare a proiectului Roşia montană – de extracţie securistică în cea mai mare parte, la care se adaugă agentura din mass-media, i se opun acum zeci de mii de români care au ieşit în stradă 33 de oraşe din România şi în alte peste 40 din străinătate. Români informaţi, motivaţi, decişi care protestează pentru salvarea patrimoniului lăsat de Dumnezeu românilor din ghiarele „goldsteinilor“.

S-a spus că zecile de mii de români nu reprezinta numeric o mare brânză. Trebuie însă să ţinem cont că problema exploatarii de la Rosia Montana este percepută doar de o parte dintre români, în timp ce ceilalţi fie nu au date, fie au percepţii create prin imensul aparat de propagandă şi manipulare utilizat de „goldsteini“, fie nu o conştientizează.

Iar cei de la Gold au reuşit să-şi asocieze nu doar decerebraţi ci şi personaje cu influenţă publică, cu un portofoliu de încredere care sunt acum vectori de dezinformare şi manipulare. Astfel de vectori, mai mult sau mai puţin bine conspiraţi, au lansat în ultima săptămână teme preluate şi amplificate de cutiile de rezonanţă din mass media „oficială” – adică susţinută pe faţă cu bani de la Gold.

Protestele impotriva explotărarii miniere de la Rosia Montana au fost numite „revoluţia hipsterilor”, cu sens peiorativ, bineînţeles, iar celor şase sau şapte şefuleţi ai unor organizaţii de stânga strecuraţi între protestatari, adăpaţi cu sute de mii de euro de la Soros, în decursul anilor, le-a fost proiectată o aură supradimensionată. Este mai mult decât idiot să susţii cu tărie şi să pretinzi că zeci de mii de oameni sunt aduşi în stradă datorită carismei unui Toma, abonatul la biştarii turnătorului olog SOV ori datorită elocvenţei unui Crăciun, din reţeua securistică de la SNSPA, cadorisit cu o cărciumioară în centru într-un fost sediu al DIE, după ce a vorbit atât de spontan la Bruxelles, astă iarnă, despre „dictatorul” Băsescu.

Toţi membrii reţelei lui Soros au conexiuni cu serviciile trădătoare de ţară, că asta e fişa postului mai nou în aşa zisul intelligence şi cu guvernanţii, deoarece o mare parte a celor care au lucrat şi lucrează pentru Soros sunt la guvernare şi nu mă refer aici doar la ipochimenul Remus Cernea, caraghiosul care stă la mămica acasă şi n-a muncit niciodată, nicăieri, în viaţa sa. La preşedinţie, în Guvern, în Parlament, în mass media găsim pretutindeni membri ai reţelei golsteinilor lui Soros.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.