Borza: Poate voi pleca de la Hidroelectrica la mai bine, poate voi fi numit ministru

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, Remus Borza, a declarat, că o eventuală plecare a sa de la Hidroelectrica poate fi ‘la mai bine’.

‘Nu am fost anunţat că voi pleca de la Hidroelectrica şi nici nu am de ce să plec, atâta vreme cât am făcut performanţă. Am făcut profit de 800 de milioane de lei în primele opt luni. La o producţie de 14 TWh de energie estimată pentru totul anul, voi face un profit de un miliard de lei, ceea ce înseamnă cât în ultimii 20 de ani’, a spus reprezentantul Hidroelectrica.

El a precizat că declaraţia premierului, apărută în presă, potrivit căreia Remus Borza o să plece de la Hidroelectrica, poate fi decriptată în favoarea sa.

‘Poate voi pleca la mai bine, poate voi fi numit ministru la remanierea de peste două săptămâni’, a adăugat Borza.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
3 Comentarii
 1. Mirela spune

  Profit 800 de milioane

  Cheltuieli 0 barat
  ioc investitii
  ioc intretinere
  Intrebare : Are Domnul Borza parte din profit?
  Intrebare : De ce nu plateste domnul Borza cele 48 de salarii compensatorii ?
  Intrebare : DNA-ul il poate avansa ?

 2. marius spune

  Asta s-o creada el ca va pleca la mai bine.Numai un prost poate crede ca Borza a facut profit la Hidroelectrica.Dar apa din lacuri care a fost deversata la greu aia unde se incadreaza?la profit?

 3. idanys spune

  Smenarul Borza
  ‘Poate voi pleca la mai bine, poate voi fi numit ministru la remanierea de peste două săptămâni’,
  Mai Remusache, ardelean pribeag! Stii tu? Sunt ardelean de-al vostru, plecat in pribegie…
  Locul tau nu-i acolo, a inteles-o si Vosganian, poate o s-o inteleaga si altii…
  Ce iti faci tu cu mana ta – se cheama lucru manual! De ce te superi ca te-au “decriptat” unii? Ai facut unele lucruri bune la Hidroelectrica, dar ai facut foarte mult rau unor oameni, nevinovati. Sper ca judecatorii te vor trimite acolo unde iti vei indeplini dorinta: prefer sa lucrez cu un hot destept…Poate ca acolo te vor reeduca si vei intelege si tu ca: ori furi un ou, ori furi 100 milioane, tot hot te numesti, difera doar pedeapsa… si pedeapsa sper sa fie, una mare, pe masura faptelor tale josnice, de OM de NIMIC!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.