Focuri de armă la Washington: Obama condamnă un act „laş”

Preşedintele american, Barack Obama, a condamnat luni atacul armat înregistrat în cursul zilei, într-o clădire a Marinei americane, la Washington, şi a promis că autorul sau autorii acestui act ‘laş’ vor da socoteală pentru fapta lor, transmite AFP.

‘Ne află din nou în faţa unei execuţii în masă (…) Astăzi, acest lucru s-a produs într-o instituţie militară din capitala noastră. Sunt focuri de armă care au vizat militari şi civili’ angajaţi ai armatei, a declarat Obama, la Casa Albă, la începutul unui discurs pe care prevăzuse să-l consacre economiei.

Preşedintele american a comunicat că a cerut o anchetă fără cusur, în care autorităţile federale şi locale să lucreze împreună. ‘Pe măsură ce această anchetă avansează, vom face tot ce ţine de noi pentru ca acela sau aceia care au comis acest act laş să dea socoteală’, a promis Obama.

Mai multe persoane au fost ucise luni într-un imobil al Marinei, la Washington, potrivit poliţiei din capitala federală. Un presupus atacator a fost ucis, dar alte două persoane, care ar putea fi implicate în atac, sunt în continuare căutate de autorităţi.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.