EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Noul preşedinte al CIO demisionează de la conducerea Comitetul olimpic german

0

Thomas Bach îşi va prezenta demisia de la conducerea Comitetului olimpic german pentru a-şi asuma noul rol de preşedinte al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

 Confederaţia sporturilor olimpice germane (DOSB) urmează să anunţe demisia oficială a lui Bach în cursul zilei de luni, iar până la alegerea unui nou preşedinte interimatul va fi asigurat de Hans-Peter Kraemer, informează Reuters.

Kramer va rămâne la conducerea DOSB până în decembrie 2014, în cazul în care nu vor avea loc alegeri anticipate, la finele acestui an, cu ocazia adunării generale a acestui for, programată pe 7 decembrie.

Thomas Bach a devenit al 9-lea preşedinte din istoria CIO, săptămâna trecută la Buenos Aires, când a fost ales drept succesor al belgianului Jacques Rogge.

Accederea la conducerea CIO l-a obligat pe Bach să renunţe şi la funcţia de preşedinte al Camerei de comerţ şi industrie arabo-germană, precum şi la poziţia din cadrul curţii de apel a Tribunalului de Arbitraj pentru Sport (TAS).

Thomas Bach urmează să viziteze marţi noul său birou din cadrul sediului Comitetului Internaţional Olimpic de la Lausanne (Elveţia).(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.