Tiruri de armă într-o clădire de birouri a Marinei americane din Washington

Mai multe persoane au fost ucise în urma tirurilor survenite luni într-o clădire de birouri a Marinei americane, în cartierul Navy Yard, din Washington, a declarat pentru France Presse un responsabil din sfera apărării, fără a preciza numărul de victime.

Cel puţin o persoană a fost rănită luni în urma unor tiruri survenite într-o clădire de birouri a Marinei americane, în cartierul Navy Yard, din Washington, au anunţat mai devreme forţele navale într-un comunicat.

Ar fi fost cel puţin trei tiruri de armă de foc, care s-au produs la ora locală 08:20 /12:20 GMT/. Autorul împuşcăturilor a tras de cel puţin trei ori într-unul din imobilele din complexul unde lucrează circa 3.000 de angajaţi ai Marinei SUA.

‘Serviciile de salvare se află la faţa locului’, s-a adăugat în comunicat, care a precizat că angajaţilor li s-a ordonat să-şi caute un ‘adăpost la faţa locului’.

Media locale au evocat cinci victime în urma incidentului. Poliţia a intervenit, în încercarea de a-l reţine pe trăgător. Este analizată şi posibilitatea să existe un al doilea trăgător în imobil, au menţionat responsabili citaţi de Associated Press.

În Navy Yard se află cartierul general al comandamentului sistemelor navale ale Marinei americane /NAVSEA/, responsabil cu proiectarea şi construirea de nave şi submarine. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.