Ponta: Preşedintele Băsescu a promulgat două legi care privesc societăţi comerciale

Premierul Victor Ponta a afirmat marţi că preşedintele Traian Băsescu a promulgat cel puţin două proiecte de lege privind societăţi comerciale, adăugând că speră ca viitorul preşedinte al României să nu mai mintă ca actualul preşedinte.

„Viitorul preşedinte al ţării nu trebuie să mai mintă ca domnul Băsescu, care spunea că nu a promulgat niciodată vreo lege pentru societăţi. Păi are dreptate, nu a fost una, au fost două, s-ar putea să mai găsiţi şi dumneavoastră una. Legea 89 din 8 aprilie 2005 pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă privind măsuri pentru reglementarea unor obligaţii bugetare ale societăţii comerciale Rompetrol Rafinare, deci o lege pentru o societate, foarte bună de altfel legea.

Legea numărul 36 din 17 martie 2008 privind unele măsuri pentru privatizarea societăţii comerciale Automobile Craiova, este foarte bună legea, adică e foarte bine că a privatizat cu Ford, este pentru o companie.

Eu cred că un preşedinte legitim, domnul Băsescu nu mai e legitim după referendumul de anul trecut, dar un preşedinte legitim şi serios nu poate să mintă la televizor. Domnia sa teleprezidenţiază, în fiecare seară ocupându-se cu a minţi că nu a promulgat legi şi iată că a promulgat, până la programul bonei mele sau până la a vă explica, dacă dumneavoastră aţi înţeles aseară, cum susţine el proiectul de la Roşia Montană, dar e împotrivă”, a declarat Ponta la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, este persoana care cunoaşte cel mai bine proiectul privind Roşia Montană şi poate oricând să „îi predea lecţii de Drept” preşedintelui Traian Băsescu.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.