Vila din Miami a lui Versace a fost vândută la licitaţie cu 41,5 milioane de dolari

Luxoasa vilă din Miami unde a trăit creatorul italian Gianni Versace – şi în care a fost asasinat în 1997- a fost vândută la licitaţie, marţi, cu 41,5 milioane de dolari, grupului imobiliar VM South Beach LLC, transmite AFP.

‘Este o afacere bună şi suntem mulţumiţi’, a declarat Lamar Fisher, un responsabil al casei de licitaţie Fisher Auctions. Potrivit AFP, la licitaţie s-au prezentat trei ofertanţi : VM South Beach LLC, fiul magnatului imobiliar Donald Trump, Eric, şi Glenn Straub, care deţine între altele Palm Beach Polo & Country Club.

Preţul de plecare pentru ‘Casa Casuarina’, o vilă din anii 30, având 10 camere şi două terase, din care una dă spre plajă, a fost de 25 de milioane de dolari.

Gianni Versace a cumpărat această vilă în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Cinci ani mai târziu, designerul a fost asasinat în această vilă de ucigaşul în serie Andrew Cunanan.

În ultimii ani, casa a fost transformată în hotel, dar, din cauza problemelor financiare, proprietarii săi au decis să o scoată la vânzare.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.