Bugetul de cheltuieli cu personalul al Ministerului Muncii, suplimentat cu 1,73 milioane de lei

Bugetul pentru cheltuieli cu personalul al Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice /MMFPSPV/ a fost suplimentat, miercuri, cu suma de 1,73 milioane de lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, la finalul şedinţei Executivului.

Potrivit Proiectului de Hotărâre, care vizează suplimentarea bugetului MMFPSPV, se are în vedere plata titlurilor executorii prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, cu modificările şi completările ulterioare, de Ordonanţa Guvernului nr. 17/2012 privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare şi de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 92/2012 privind luarea unor măsuri în domeniul învăţământului şi cercetării.

De asemenea, din cuantumul aprobat, vor fi achitate sumele prevăzute în hotărâri judecătoreşti devenite executorii în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2013.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.