EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Jennifer Aniston ar fi însărcinată, conform unei reviste americane

0

Se pare că Jennifer Aniston este în sfârşit însărcinată, cel puţin conform unui material publicat de revista Us Weekly, jurnaliştii fiind foarte siguri de acest lucru, chiar dacă un reprezentant al actriţei l-a infirmat, conform starpulse.com.

Revista Us Weekly susţine că Aniston, 44 de ani şi logodnicul ei, Justin Theroux, 42 de ani, au ascuns faptul că actriţa este însărcinată, dar aceasta a fost dată de gol de faptul că a început să poarte haine din ce în ce mai largi.

O sursă citată de revistă susţine că actriţa este „extraordinar de fericită” dar şi „foarte emoţionată”.

În ultima perioadă Jennifer Aniston a fost foarte ocupată cu promovarea ultimelor sale filme, „We’re the Millers” şi „Life Of Crime”.

Există însă o veritabilă „tradiţie” a zvonurilor cu privire la o posibilă sarcină în cazul lui Aniston. La începutul lunii august ea a purtat o rochie puţin mai largă la premiera filmului „We’re The Millers”, fapt care a atras imediat speculaţiile că ar aştepta un copil. Mai târziu actriţa a explicat că de fapt doar s-a îngrăşat puţin.

Revista In Touch anunţa de asemenea că actriţa a început un tratament de fertilizare in vitro şi că speră să rămână gravidă până va împlinit 45 de ani, în februarie. Iar cum Halle Berry a rămas gravidă la 47 de ani, există încă speranţe şi pentru Jennifer Aniston.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.