Cutii din piatră misterioase, gigantice, au fost descoperite în subteranul platoului Gizeh, lângă Marea Piramidă din Egipt

Foarte aproape de faimoasele piramide din Egipt a fost descoperită o reţea subterană complicată de camere şi tuneluri, cu minunate arcade şi nişe misterioase. O parte a acestor vestigii din antichitate a fost deschisă pentru vizitare în decembrie, 2012. Ansamblul subteran este numit Serapeum.

În acele nişe, arheologii au descoperit cel puţin 22 de cutii din piatră, precum nişte monoliţi, cântărind între 60 şi 70 de tone fiecare, în greutate fiind inclus şi capacul masiv de aproximativ 30 de tone, scrie edituraksha.ro.

Unul dintre aspectele remarcabile în legatură cu aceste cutii, care sunt goale în interior, este că suprafaţa lor este executată cu o precizie excepţională, toleranţa la planeitate fiind de doar câteva zecimi de milimetru; de asemenea, unghiurile acestor enigmatice paralelipipede sunt realizate la o perpendicularitate perfectă (exact 90 de grade). Mai mult decât atât, interiorul acestor gigantice „cutii” din piatră goale este atât de bine şlefuit, încât suprafaţa acestora este precum oglinda.

Poate că cel mai remarcabil aspect în legătură cu aceste realizări impresionante şi totodată inexplicabile pentru nivelul tehnologic pe care savanţii moderni îl atribuie vechilor egipteni îl reprezintă materialul din care ele sunt alcătuite.

Însăşi existenţa acestor construcţii extraordinare, cum ar fi Serapeum sau piramidele de pe platoul Gizeh demonstrează cu prisosinţă că populaţia acelor vremuri nu ar fi putut realiza niciodată, tehnologic vorbind, ansamblurile arhitectonice respective (sau cele din alte zone ale lumii, cum ar fi Mexic, Peru, Bolivia, Cambodgia, China etc). Din acest punct de vedere, prostia egiptologilor şi a savanţilor contemporani sau, mai bine zis, manipularea informaţiei istorice de către cabala malefică, care susţine că un popor sărman, abia ieşit din caverne, a putut proiecta şi realiza aceste monumente megalitice, este ea însăşi o prostie monumentală.

Un argument simplu şi logic ar fi următorul (pe lângă nenumărate alte dovezi ce desfiinţează „blocada” ştiinţei „moderne” instituită în scopul ascunderii adevărului): dacă egiptenii din antichitate aveau în urmă cu 4-5 mii de ani cunoştinţele necesare edificării unor astfel de construcţii foarte complexe, unde ar fi trebuit să ne aflăm noi în prezent din acest punct de vedere, al tehnologiei construcţiilor? În loc de aceasta, chiar şi în zilele noastre construim case din chirpici sau nu suntem capabili să proiectăm coloşi de genul piramidelor din Egipt.

Într-adevăr, proiectarea şi construcţia unor astfel de monumente, la parametrii la care ele au fost realizate, chipurile, „în urmă cu 4500 de ani”, nu este posibilă în prezent, după cum au declarat unii dintre inginerii, arhitecţii şi oamenii de ştiinţă care încă mai dau dovadă de un anumit bun simţ şi decenţă ştiinţifică.

Toate acestea se petrec în prezent deoarece a existat şi continuă să existe o luptă disperată din partea celor care încearcă să conducă, să controleze şi să stăpânească lumea, pentru ca omenirea să nu afle adevărul despre originile sale şi nici despre faptul că, în trecut, ea a fost vizitată de reprezentanţi ai unor civilizaţii extraterestre, care au realizat acele construcţii extraordinare.

Nu este mai puţin adevărat că există de asemenea un mare scepticism în rândul majorităţii oamenilor cu privire la aceste aspecte oculte. Ei nu doresc sa fie deranjaţi din dulcea lor mediocritate; ei sunt mulţumiţi cu ochelarii de cal ce le-au fost puşi, ba unii sunt chiar ferm convinşi că acesta este adevarul. Pentru ei, atunci când va fi revelat, adevărul va fi dureros, deoarece vor trebui să rezolve nu doar o problemă gravă de concepţie, ci şi una care ţine de orgoliu şi de devenirea lor spirituală.

Citește și
4 Comentarii
 1. Bogdan spune

  Excelent articol, sunt in asentimentul dumneavoastra.

 2. bla bla spune

  bateti campii ca de obicei… ati uitat sa mai spuneti ca extraterestrii ne-au creat modificand genetic maimutele… dar inca nu ati urmarit toate episoadele de pe history channel.. succes

 3. Ahmed spune

  Da, toate astea au fost construite de extraterestrii. Si Sfinxul, Aleea Sfinxilor, reprezinta de fapt niste extraterestrii care asa aratau. Ei le-au construit. Nu le-a placut arhitectura din Valea Regilor si sa-u gandit sa faca ceva diferit. La fel si in Asia si America Latina. Am auzit ca si WTC ar fi fost construite tot de extraterestrii. Cred ca si articolul asta e scris tot de extraterestrii. O sa dea omenirea in judecata si or sa-si ceara copyright-ul pe toate astea.
  P.S. undeva la 26-27 km de Al-Gurdaqha s-a gasit ceva interesant si vechi. Ia scrieti si despre extraterestrii de la tarmul Marii Rosii.

 4. Sorin spune

  Lucrez in constructii – sunt inginer – si am facut asta toata viata: de la Combinatul Midia (deci am experienta statului-faraonic) si pana la Stadionul Olimpic din Londra. Am construit case, baraje, blocuri, docuri uscate si cam tot ce se poate imagina. Deci: cu tehnologia actuala, mai ales de trsnsport si de ridicare, cu infrastructura unui stat modern, chiar si dispunand de forta de munca in mod (virtual, ca nu poti folosi 4 muncitori/mp) nelimitata, un proiect ca cel de la Ghiza se poate face, dar CU GREU! Poate arheologii, inainte sa-si imagineze „chestii”, ar trebui sa intrebe si ceva specialisti. P.S. Sa nu vorbim de monoliti ca cei de la Baalbek, ca aici epoca moderna este neputincioasa…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.