Oferte speciale pentru sezonul de toamnă, în staţiunile balneare

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au lansat, vineri, campania de oferte speciale dedicate sezonului de toamnă, la preţuri ce încep de la 330 de lei pentru un sejur de şase nopţi cazare şi mic dejun, informează cele două asociaţii profesionale.

În program au intrat peste 50 de agenţii de turism membre ale ANAT şi aproximativ 35 de unităţi de cazare.

Programele destinate refacerii şi întreţinerii sănătăţii în perioada de extrasezon – „O săptămână de refacere în staţiunile balneare”, „Decada balneară”, „Hai la băi” şi „Wellness balnear” – oferă celor interesaţi beneficiul efectelor terapeutice ale factorilor naturali de cură şi posibilitatea de a petrece o vacanţă de sănătate într-o perioadă mai puţin aglomerată şi la tarife atractive.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.

Doritorii pot alege pachete în staţiunile Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Buziaş, Călimăneşti – Căciulata şi Covasna.

Preţurile la pachetele turistice oferite în cadrul programului „O săptămână de refacere” încep de la 330 de lei/persoană pentru un hotel de trei stele şi includ şase nopţi cazare, cu mic dejun, două proceduri/zi şi o consultaţie medicală la sosire, pe baza recomandării medicale.

Pentru programul „Decada balneară”, pachetul cuprinde 10 zile în staţiune, nouă nopţi de cazare la un hotel de două stele, cu pensiune completă pe durata sejurului, tratament minimum şapte zile, câte două proceduri/zi, o consultaţie medicală la începutul sejurului, la un tarif maximal recomandat de 710 lei/persoană.

Campania se derulează în intervalul 20 septembrie – 10 decembrie 2013.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.