Investiţii de peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii URSUS de la Buzău

URSUS Breweries a investit peste 90 de milioane de euro, în ultimii opt ani, pentru modernizarea capacităţilor sale de producţie de la Buzău, au anunţat reprezentanţi ai companiei.

‘Din 2005 până în prezent, URSUS Breweries a investit peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii din Buzău, astfel încât capacitatea de producţie a crescut cu 150 la sută. Fabrica de la Buzău reprezintă prima investiţie în România a grupului sud-african SAB Miller şi totodată cea mai mare investiţie din municipiul Buzău’, a declarat preşedintele URSUS Breweries, Andrew Highcock, cu ocazia unor festivităţi consacrate momentului de intrare în funcţiune a primei capacităţi de producţie a grupului.

Primarul oraşului, Constantin Boşcodeală, a spus că autorităţile locale au fost alături de Ursus încă de la privatizarea din 1996, subliniind că fabrica de bere este cea mai mare investiţie din ultimii 15 ani din municipiul Buzău.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu brandurile Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nostro Azzurro, Glosch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s şi Stejar.

SABMiller plc. este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe şase continente.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.