Karate: Rapid Bucureşti a câştigat Cupa României WKC

Sportivii de la Clubul Rapid Bucureşti au câştigat Cupa României la karate WKC 2013, competiţie care a avut loc sâmbătă şi duminică la Sala Polivalentă a Complexului Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani.

Învingătorii au obţinut 75 de medalii (28 aur, 24 argint şi 23 de bronz). Locul doi a fost ocupat de Politehnica Cluj cu 56 medalii ( 26, 21, 9), iar locul trei a revenit Clubului Sportiv Ippon Mediaş cu 24 medalii (9, 6, 9).

Locurile următoare în clasamentul pe echipe au revenit cluburilor Hayashi Activ – Floreşti, Satori – Slobozia, C.S. Samurai – Turda, C.S. Dojokan Activ – Aiud şi C.S. Phoenyx Sunrise – Bucureşti.

Cu ocazia acestei competiţii a fost confirmat lotul României pentru Campionatul European de karate WUKF, programat în perioada 16-20 octombrie, la Sheffield (Anglia).

Cupa României la karate WKC 2013 pentru copii, cadeţi, juniori, seniori şi echipe a fost organizată FR de Karate WKC, în colaborare cu Clubul sportiv de Phoenyx Sunrise din Bucureşti. Au participat 35 de cluburi naţionale, 441 de sportivi şi 83 de echipe.

La Sheffield, delegaţia FRK WKC va avea o misiunea dificilă de a-şi apăra titlul de campioană europeană WUKF şi de a reconfirma titlul de campioană mondială WUKF obţinut în acest an la Campionatul Mondial de la Bucureşti.

Federaţia Română de Karate WKC (FRK WKC), înfiinţată în anul 2000, prin decizia Ministerului Tineretului şi Sportului, se mândreşte cu campioni mondiali şi europeni la toate categoriile de vârstă, copii, cadeţi, juniori şi seniori, iar participările la competiţiile internaţionale din ultimii 5 ani plasează lotul Romaniei pe primul loc în lume.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.