Oamenii de ştiinţă au stabilit în ce moment al zilei o persoană arată cel mai rău

O echipă de cercetători ruşi a încercat să afle la ce oră din zi arată cel mai rău o persoană. Studiul are la bază analiza bioritmurilor umane din timpul zilei, care determină cât de energici suntem şi felul în care arătăm, informează portalul Eurosmi.ru.

În urma analizei lor, cercetătorii au ajuns la concluzia că o persoană arată cel mai rău între orele 04.00 şi 05.00 după amiaza. În această perioadă, ridurile de pe faţă se adâncesc, iar cearcănele se accentuează. Se întâmplă acest lucru mai înainte de toate din cauza reducerii concentraţiei de zahăr din sânge şi, implicit, a rezervei de energie. În acest interval orar, nivelul de stres de la locul de muncă ajunge în punctul său critic, ceea ce provoacă oboseală.

Oamenii arată cel mai bine dimineaţa, deoarece somnul reprezintă cea mai importantă procedură cosmetică, susţin experţii ruşi. Acesta este momentul când celulele dispun de cea mai mare capacitate de regenerare. Mai târziu, între orele 10.00 şi 12.00, activitatea glandelor sebacee creşte, iar tenul îşi pierde prospeţimea..(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.