Predoiu, despre condamnarea lui Voiculescu: O decizie a instanţei nu se comentează, se execută când e definitivă

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că o decizie a instanţei nu se comentează, ci se execută atunci când este definitivă, întrebat cum comentează condamnarea lui Dan Voiculescu de către o instanţă a Tribunalului Bucureşti.

„Deciziile justiţiei nu se comentează, se execută atunci când sunt definitive”, a declarat Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat joi pe Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare. Decizia nu e definitivă.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. Tomica spune

    Oare nu avem sansa sa intram in Guiness Book of Records cu o sentinta judecatoreasca impotriva telepatiei? Ce ziceti? Ar fi fain, nu ne-am dezminti. Ca noi nimeni! Tocmai pe d-l Predoi v-ati gasit sa-l citati? Pai este din gasca, daca ar zice invers s-ar gasi si pentru el o telepatie. Azi, maine, vom auzi de o acuzatie impotriva babei Ortanza ca l-a ”telepatizat” pe d-l Obama sa intre in Siria sau pe d-l Putin sa divorteze sau pe Omuletul Verde din Andromeda sa trimita un asteroid spre Tera!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.