EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,30 RON
(0%)
GBP
5,37 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(0%)
BYN
1,76 RON
(0%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,99 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(0%)

Pur şi simplu crud: Dând înapoi diabetul, în 30 de zile – Video

În acest documentar este vorba despre 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I, şi 4 cu diabet de tip II), dependenţi de insulină şi medicamente, care merg la o clinică de întinerire din Arizona, numită “Tree Of Life Rejuvenation center“ (Copacul vieţii) şi acolo, timp de 30 de zile, mănâcă numai crudităţi, fac mişcare, stau într-un mediu ambiant plăcut şi se relaxează, notează suntsănătos.ro.

Rezulatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunta complet la medicamente si insulina (inclusiv unul cu diabet tip I – despre care se spune ca este insulino dependent toata viata lui si binenteles netratabil, ca asa se spune in medicina conventionala “Diabetul nu se poate vindeca”. Unul dintre ei renunta dupa 2 saptamani, dar oricum si in cazul lui, efectele erau vizibile (renuntase complet la medicamente si insulina  si avea valori normale de sanatate).

Cel de-al 6 lea, cel mai rebel si conditionat dintre toti, care avea diabet de tip 1 din copilarie, nu a respectat conditiile de vindecare 100% , a ajuns la 5 unitati de insulina in loc de 70 cate lua de obicei si si-a schimbat un pic atitudinea fata de viata si tratament in sine.

Ne sunt prezentate incercarile psihologice prin care trec eroii nostrii si lupta cu ideile preconcepute, cu multiplele conditionari pe care societatea, medicina conventionala, mass media, anturajul, parintii, rudele ni l-au oferit de cand am venit pe lume.

Este evident si rolul pe care il poate avea si credinta intr-un anumit tratament (adeseori aceasta credinta fiind suficienta pentru a vindeca), entuziasmul, optimismul, gandirea pozitiva, perseverenta, rabdarea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata